OSTO- JA TOIMITUSEHDOT


Rahti ja vähimmäistilaus
Veloitamme kaikista tilauksista viiden euron toimituskulut. Vähimmäistilaus kaupastamme on 27 €.

Toimitusaika

Toimitusaika on tavallisesti 1-5 arkipäivää.

Toimitustapa ja toimituskulut

Tilauksesi lähetetään postipakettina, kirjeenä tai Matkahuollon kautta tai valitsemaasi toimitustapaa käyttämällä. Emme vastaa mahdollisista rahdinkuljettajan myöhästyksistä.  

Emme lähtökohtaisesti toimita Ahvenanmaalle. Mikäli haluat kuitenkin tilata Ahvenanmaalle, vastaat mahdollisista tullimaksuista itse.

Toimituskulut ovat aina kiinteät 5 €. 

Hinnat

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. 

Mikäli haluat mailasi modifioituna, veloitamme työstä seuraavanlaisesti:

Lavan vaihto -5€

Gripin vaihto -5€

Lavan taivutus -10€

Palautusoikeus

Tarjoamme asiakkaalle oikeuden katua ostopäätöstä ilman erityistä syytä 60 päivän ajan. Sinulla on näin ollen 60 päivää aikaa palauttaa ostettu tuotteesi meille siitä päivästä, kun olet vastaanottanut tuotteen (lakisääteinen aika koti- ja etämyynnissä on 14 vuorokautta).

Katumisoikeus päättyy 60 päivän kuluttua siitä, kun olet vastaanottanut tuotteen. Jotta ehtisit palauttaa tuotteesi katumisajan puitteissa, riittää, että lähetät meille ilmoituksen, että haluat palauttaa ostetun tuotteen. Ilmoituksen voit tehdä sähköpostitse, puhelimitse tai kirjeenä. Emme näin ollen velvoita, että ostamasi tuotteen täytyy olla perillä 60 päivän kuluessa. On kuitenkin ostajan velvollisuus palauttaa tuote mahdollisimman pian palautusilmoituksen lähettämisen jälkeen.

Mikäli kadut ostopäätöstäsi yllä mainittujen ehtojen mukaisesti tulemme maksamaan takaisin ostamanne tuotteen/tuotteiden hinnan (poislukien rahtikustannukset). Takaisinmaksu suoritetaan toimestamme ilman tarpeetonta viivästystä, mutta joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua siitä, kun olemme vastaanottaneet palautuksen. Takaisinmaksu suoritetaan samalla maksutavalla mitä asiakas on käyttänyt ostaessaan tuotteen, ellei muusta tavasta ole sovittu erikseen ostajan ja myyjän välillä. Rahojen palautus ei tule maksamaan asiakkaalle mitään, poislukien mahdolliset rahtikustannukset.

Avoin kauppa ei kuluttajansuojalain mukaan koske tuotteita, jotka ovat erityisesti valmistettu kuluttajan toiveiden mukaisesti, esim. salibandymailat jotka ovat uudelleen modifioituja. Huomioi, että avoin kauppa ei myöskään ole voimassa, jos tuotteita on käytetty tai alkuperäispakkaus on hajalla (tämä tarkoittaa myös esim. suojamuovin poistamista mailasta). Noudatamme Suomen kuluttajansuojalakia: lisätietoja löydät osoitteesta www.finlex.fi.

Mainitsemisen arvoista on myös, että ostaja vastaa mahdollisista rahtikustannuksista itse. Ostaja vastaa palautuksesta syntyvistä rahtikustannuksista itse. Tarjoamme mahdollisuuden ostaa 8 €:lla palautussetelin, joka lähetetään sähköpostitse asiakkaalle. Näin ollen ostaessasi palautussetelin maksaa palautus kiinteät 8 euroa. Palautusseteliä ei makseta tilattaessa, vaan vähennämme sen palautettavasta summasta rahojen palautuksen yhteydessä.

Mikäli kadut ostopäätöstäsi 60 päivän kuluessa siitä, kun olet vastaanottanut ostamasi tuotteen, lähetä tuote/tuotteet takaisin meille alla olevaan osoitteeseen. Ilmoita palautuksessa tilausnumero, yhteystietosi, ja tieto siitä, haluatko palauttaa tuotteen, vai vaihtaa sen (mikäli haluat vaihtaa tuotteen, ilmoita tuotenumero ja koko/malli mihin haluat vaihtaa).

Jotta avoin kauppa olis voimassa, niin tuote ei saa olla avattu, käytetty tai tuhoutunut.

Salibandy24/ Innebandy24
Uppfartsvägen 10
16938 Solna
Sweden

 

Kuluttajan oikeudet

Kuluttajalla on oikeus tarkastaa ostamansa tuote nähdäkseen sen toimivuus ja ominaisuudet. Esimerkiksi poistaa ostetut vaatteet tai kengät alkuperäisistä pakkauksistaan kokeillakseen, (ei käyttääkseen) niitä päällä.

Koemme, ettei mailalla pelaaminen tai ettei kahvan muovin poistaminen ole tarpeellista tuotteen tarkastamista varten. Näin toimiessasi tai muutoin käytettäessäsi meiltä ostamaaasi tuotetta tavalla, joka ei ole tarpeellista on meillä myyjänä oikeus kohtuulliseen arvon alenemiseen kuluttajansuojalain koti- ja etämyynnin nojalla. Tuotteesta riippuen arvonaleneminen voi olla merkityksellistä siihen kohdistuneen käytön takia.

 

Maksuvaihtoehdot 

- Korttimaksu
Kustannus: 0 €

Maksat Visa tai Mastercard -kortilla yhteistyökumppanimme Dibsin kautta, joka tarjoaa 100%:n varman korttimaksun verkossa. Kaikki tiedot on suojattu 128-bitin SSL-suojauksella. Summa varataan tililtäsi ja veloitetaan tavallisesti 24 tunnin kuluessa tilauksestasi. Kaikki maksut suoritetaan uuden 3D-Secure turvallisuusstandardin kautta. 3D-Secure tarkoittaa, että asiakkaan tulee antaa salasana maksukortin tietojen lisäksi.


- Klarna Lasku
Klarna Laskulla maksaessasi asiointisi on turvallista ja helppoa. Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa maksukorttisi tietoja ja saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä.

·                  Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin maksat niitä

·                  Maksuaika aina 14 vuorokautta

·                  Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa maksukorttisi tietoja

·                  Kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus*

·                  Lataa alkuperäinen laskusi osoitteessa klarna.fi

·                  Mahdollisuus maksaa lasku myös erissä

Laskutusmaksu 4 € per tilaus. Maksun myöhästyessä laskun loppusummaan lisätään muistutusmaksu 5,00 € ja viivästyskorko 8.00 %. Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden, mikä joissain tapauksissa voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä. * Ei koske kaikkia tuotteita, esim. lentomatkoja, tapahtumia tai räätälöityjä tuotteita.


- Klarna Tili
Maksutapa on suunniteltu niihin tilanteisiin, kun haluat itse päättää, millaisissa kuukausierissä lyhennät tilauksesi loppusummaa. Klarna Tili on myös paljon enemmän. Saat tilaamasi tuotteet ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä ja kaikki Klarna Tilillä maksetut ostokset yhdistetään yhdelle kuukausilaskulle. Myös eri verkkokaupoissa Klarna Tilillä maksetut tilaukset yhdistyvät automaattisesti samalle kuukausilaskulle.

·                  Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä

·                  Kuukausierä 9 € tai vähintään 1/24 kokonaissummasta

·                  Sinun ei tarvitse luovuttaa maksukorttisi tietoja

·                  Osta nyt, maksa seuraavan kuukauden lopussa

·                  Voit aina halutessasi maksaa jäljellä olevan velan myös kerralla

·                  Kaikki ostoksesi yhdistyvät samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle

·                  Tilinhoitomaksu 3,95 € / kk tilausmäärästä riippumatta.

Klarna Tilille tehdyn 1000 €:n ostoksen perustamismaksu perusehtojen mukaan on 0 €. Tämän hetkinen vuosikorko on 22 %, jolloin esimerkkiostoksen mukainen todellinen vuosikorko on 34,64 %. Ostoksen luottohinta on 1171 €. Kuukausieriä on 12 kappaletta ja erät ovat kooltaan 98 €. Esimerkin mukainen ostos edellyttää, että luoton kokonaissumma suoritetaan vuoden sisällä. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä.

Reklamaatio

Mikäli haluat tehdä reklamaation tuotteesta, ota meihin yhteyttä. Mikäli valmistusvirhe pystytään todentamaan, lähetämme viallisen tuotteen tilalle aina uuden. Takuu ei kata normaalista käytöstä johtunutta kulumista. Reklamaatiotapauksissa asiakkaan tulee maksaa palautuksesta aiheutuneet rahtikustannukset. Mikäli reklamaatio hyväksytään, hyvitetään nämä kulut asiakkaalle.

Lähetysten vaurioituminen ja paketin noutamatta jättäminen

Jos huomaat paketin vaurioituneen, ilmoita asiasta heti postitoimistoon tai muulle rahdinkuljettajalle ja tee vahinkoilmoitus. Jos paketti on vaurioitunut, jätä se postitoimistoon. Jos huomaat vaurion vasta avattuasi paketin ja vaurion syynä voi olla postin tai rahdinkuljettajan toiminta, ota yhteys toimittajaan ja tee vahinkoilmoitus. Mikäli postin tai rahdinkuljettajan kanssa syntyy erimielisyyksiä joita osapuolet eivät voi ratkaista, ottakaa yhteys meihin. Jos tilausta ei noudeta ennen kuin se palautuu meille (14 päivän kuluessa siitä, kun paketin saapumisesta on ilmoitettu), laskutamme tilauksesta 40€ käsittelykuluina.

 

Henkilötietojen käyttö

 
Ostaessasi tuotteita verkkokaupastamme hyväksyt antamiesi yhteystietojen säilytyksen sekä käytön. Henkilötietovastaava on Innebandy24 AB (organisaationumero 556811-8714). Kaikki henkilötietojen käsittely tapahtuu EU:n tietosuojadirektiivin mukaan. Tämä tarkoittaa, että tallennamme vain asiakastiedot joita tarvitaan ostettujen tuotteiden toimittamiseksi asiakkaalle sekä parhaan mahdollisen palvelun tarjoamiseksi. Esimerkiksi säästämme vastaanottamamme sähköpostit asioiden hoidon helpottamiseksi ja laadukkaan asiakaspalvelun tarjoamiseksi. Henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin on tarpeellista palvelun takaamiseksi, tai niin kauan kuin lain mukaan on tarve. Tämän jälkeen tiedot poistetaan.
Ostosten loppuun saattamiseksi ja onnistuneiden toimitusten takaamiseksi henkilötietojen jakaminen yhteistyökumppaneiden kesken saattaa olla välttämätöntä. Nämä yhteistyökumppanit voivat olla mm. Rahti- ja kuljetusliikkeitä, tai maksuliikenteen parissa toimivia yrityksiä, mm. sinun pankkisi, tai Klarna.
 
 
Henkilötietojasi voidaan tulla käyttämään markkinointitarkoituksiin Salibandy24:n sisällä, mm. uutiskirjeen lähettämiseksi sähköpostitse. Mitään tietoja ei tuulla myymään eteenpäin, ja sinulla on täysi oikeus saada sinusta olevat tiedot tietoosi, tai oikeus niiden poistamiseen (joissakin tapauksissa), niiden korjaamiseen, tai niiden siirtämiseen toiselle toimittajalle. Sinulla on myös oikeus saada markkinointiin liittyvät henkilötiedot poistettua.